Κεντρική σελίδα

 

Μηνύματα

 

Αλληλογραφία

 

Τα πιστεύω μας

 

Αιτήματα

 

Προσευχές

 

Γράψτε μας

 

Το περιοδικό

 

Προσφορές

 


 

 

 

Αγαπητά μας αδέλφια εν Χριστώ,

Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για τη «Μάχαιρα του Πνεύματος». Είναι πολύ καλό περιοδικό και σας ευχαριστούμε πολύ, εγώ και ο σύζυγος μου. Σας αγαπούμε πολύ, πάρα πολύ. Είμαστε αδέλφια. Έχουμε τον ίδιο Πατέρα.

Θα σας βοηθούμε οικονομικά στο έργο του Θεού όποτε μπορούμε.

Με αδελφική αγάπη

Κ.Σ.  |  Αυστραλία

 

Αγαπητά αδέλφια,

Σας χαιρετώ και σας ευχαριστώ για το ευλογημένο περιοδικό που μου στέλνετε. Προσεύχομαι ο Κύριος να σας ευλογεί. Εσωκλείω τη συνδρομή μου και εύχομαι η χάρη του Ιησού Χριστού να σας συνοδεύει σε κάθε σας βήμα.

Σας παρακαλώ να μου στείλετε το βιβλίο «Μπορείς κι εσύ να θεραπευτείς». Εσωκλείω την τιμή 10 ευρώ μαζί με τη συνδρομή μου. Ευχαριστώ.

Με αγάπη

Ε.Μ.  |  Αθήνα

 

Αγαπητά μας αδέλφια Δήμητρα και Μιχαλάκη,

Σας χαιρετούμε στο θαυμαστό Όνομα του Κυρίου και Σωτήρα μας Ιησού Χριστού.

Σας ευχόμαστε κάθε ευλογία στο Όνομα του Κυρίου. Είμαστε καλά και ευχαριστούμε τον Θεό που μας φυλάει στη θαυμαστή αγάπη Του.

Σας εσωκλείω τη συνδρομή αδελφών που λαμβάνουν το περιοδικό.

Σας ευχαριστώ και ο Κύριος να σας ανταμείβει για τον κόπο σας.

Με αγάπη  

Ν.Κ.  |  Αυστραλία

 

Αδελφοί μου,

Σας ευχαριστώ πολύ για την αποστολή του βιβλίου «Γιατί πρέπει να μιλάμε τα λόγια του Θεού».

Ο αγώνας μας αν γίνεται με τα όπλα τα ουράνια, που είναι δυνατά συν Θεώ προς καθαίρεση οχυρωμάτων, έχει σίγουρη νίκη! Ο Λόγος του Θεού είναι ζωντανός και έχει δύναμη! Ο Παράκλητος δέεται υπέρ ημών διά στεναγμών αλαλήτων!

Ευχαριστούμε τον Κύριο για την αφιέρωση σας στο έργο Του.

Με αγάπη Χριστού

Β.Α.  |  Αθήνα

 

Αγαπητά μου αδέλφια,

Ο Θεός να σας ευλογεί. Σας ευχαριστώ πολύ για τις προσευχές σας. Όλες έχουν απαντηθεί θαυμαστά στα οικονομικά και στο θέμα της υγείας μου που είχα πονοκεφάλους και κρύωνε το κεφάλι μου! Δόξα στον Κύριο.

Θέλω να προσευχηθείτε για την κόρη μου για τα θέματα που σας αναφέρω στο γράμμα μου.

Σας ευχαριστώ για όλα. Ο Θεός μαζί σας.

Με αγάπη Χριστού

Κ.Μ.  |  Αθήνα

 

Αγαπητοί αδελφοί,

Ολόψυχα, ευχόμαστε και στη νέα χρονιά να αποτελέσετε, μέσα από τα άρθρα του αξιόλογου και ψυχοφελούς περιοδικού σας, πυλώνα αφενός πνευματικής εσωτερικής αναγέννησης, αφού η πραγματική αλλαγή ξεκινά από τον εαυτό μας, αφετέρου δε οδηγό στον αγώνα της αντίστασης στη νέα ποικιλόμορφη κατοχή και την κοινωνική αδικία.

Οι συνέπειες της αποστασίας του ανθρώπου από τον Θεό, πλανώνται σήμερα σαν ζωντανά φαντάσματα πάνω στον γκρίζο και σκοτεινό ουρανό του δυτικού κόσμου, που πέρασε από τη λατρεία του αληθινού Θεού στη λατρεία της ύλης, τη θεοποίηση της σάρκας, του εγωισμού και της βίας. Η σημερινή πραγματικότητα της εξαθλίωσης των κοινωνιών, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της ανάγκης επιστροφής στον Θεό Πατέρα μας!

Δεν υπάρχει πλέον νερό ανευθυνότητας για να νίψει κανείς τας χείρας του παρά μόνο ύδωρ συνυπευθυνότητας και μετάνοιας για να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας!

Με πολλή την εν Χριστώ αγάπη

Α.Κ.  |  Κως

 

Αγαπητά μου αδέλφια εν Κυρίω,

Αν και λίγο καθυστερημένα σας εύχομαι μια καλή και ευλογημένη χρονιά, καλή υγεία και δύναμη! Είθε ο Λόγος του Κυρίου μας να καρποφορήσει σε ακόμα περισσότερες καρδιές που διψούν για την Αλήθεια. Με ιδιαίτερη χαρά διαβάζω πάντα τη «Μάχαιρα» και στη συνέχεια τη δίνω και σε άλλες ψυχές.

Σας παρακαλώ να συμπροσευχηθείτε μαζί μου για το αίτημα που σας αναφέρω στο γράμμα μου. Εγώ πιστεύω ακράδαντα στα θαύματα του Κυρίου!

Εσωκλείω τη συνδρομή μου και το υπόλοιπο είναι για το έργο σας προς δόξα Θεού.

Σας χαιρετώ.

Με αγάπη

Κ.Α.  |  Αττική

 

Αγαπημένα μου αδέλφια,

Καλή σας μέρα και ευλογημένη. Με μεγάλη ευγνωμοσύνη και χαρά κάθε φορά παραλαμβάνω το περιοδικό σας και δοξάζω τον Καλό μας Κύριο, για τις άπειρες ευεργεσίες Του, καθώς αυξανόμαστε στην πίστη, μέρα με τη μέρα, μελετώντας τον Λόγο του Θεού και δοξάζοντας το άγιο Του Όνομα.

Προσευχόμαστε, ο Κύριος μας και Σωτήρας μας, Ιησούς Χριστός, να σας διαφυλάττει κατά πάντα, ούτως ώστε η διακονία σας, να διατηρηθεί και να ευλογείται και να δοξάζεται ο Κύριος, και σωτηρία ψυχών να επιτυγχάνεται!

Σας ευχόμαστε ένα ευλογημένο καλοκαίρι με πολλές ευλογίες, σε σας και την οικογένεια σας.

Σας αποστέλλω τη συνδρομή μου για ενίσχυση του έργου στο περιοδικό.

Με αγάπη Χριστού

Δ.Τ.  |  Αθήνα

 

Αγαπητέ αδελφέ Μιχαλάκη,  

Θέλω να σας συγχαρώ για το πολύ ωραίο περιοδικό που εκδίδετε. Είναι μεγάλη ευλογία σε όποιο το διαβάζει. Τα θέματα που επιλέγετε είναι ακριβώς αυτά που χρειάζεται, σήμερα, ο άνθρωπος να μάθει. Ο Κύριος να ευλογεί το έργο σας. Θα ήθελα να μου στέλλετε το περιοδικό σας.

Με αγάπη Χριστού

Α.Δ.  |  Λεμεσός

 

Αγαπητοί Μιχαλάκη και Δήμητρα,  

Σας αποστέλνω την ετήσια συνδρομή μου και θέλω να σας συγχαρώ για το έργο που κάνετε. Πραγματικά σε έναν κόσμο αλληλοσυγκρουομένων συμφερόντων και έλλειψης σεβασμού, έχετε καταφέρει να δώσετε μια φλόγα ελπίδας. Δυστυχώς, ζούμε σε έναν κόσμο όπου το προσωπικό συμφέρον, ο εγωισμός και η έλλειψη αρχών υπερισχύουν καθετί καλού.

Η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι πόλεμοι και η δημιουργία εστιών αναταραχής, είναι το κύριο γνώρισμα της εποχής μας. Ας ελπίσουμε ότι εμείς οι άνθρωποι θα κατανοήσουμε ότι με την πίστη μας προς τον Θεό, τον Χριστό και το Ευαγγέλιο, θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε έναν σωστό κόσμο, έναν κόσμο που θα δίδει ευημερία, αγάπη και σεβασμό σε όλους.

Μετά σεβασμού 

Κ.Τ.  |  Πάφος

 

Αγαπητά μας αδέλφια εν Χριστώ,

Χαίρετε. Έχω στείλει διαμέσου της τράπεζας ένα μικρό ποσό. Πιστεύω θα τα έχετε πάρει. Είναι για το έργο του Κυρίου. Ο Κύριος να τα πολλαπλασιάσει, να έχετε τα πάντα πλούσια με περίσσευμα, για τη δόξα Του. Σας ευλογώ με όλη την καρδιά μου και σας αγαπώ στο Όνομα του Κυρίου. Σας παρακαλώ στείλετε μου δυο βιβλία «Εξάσκησε την εξουσία που έχεις». Σας ευχαριστώ.

Με αγάπη Χριστού

Π.Γ.  |  Αυστραλία

 

Σας χαιρετώ, αγαπητά μου αδέλφια,

Άλλη μια χρονιά πέρασε με πολλές ευεργεσίες από τον Κύριο Ιησού μας. Το περιοδικό σας μοσχοβολάει άρωμα Χριστού, ομορφαίνοντας τη ζωή μας. Ο Κύριος να σας ευλογεί περισσότερο το 2017. Εσωκλείω τη συνδρομή μου.

Με αγάπη Χριστού  

Θ.Α.  |  Σέρρες

 

Αδελφοί μου αγαπητοί,

Σας ευχαριστώ θερμά για την αποστολή των περιοδικών ανελλειπώς. Πραγματικά το έργο που διακονείτε μας προσφέρει μεγάλη βοήθεια στον αγώνα της πνευματικής μας ζωής στους δύσκολους αυτούς καιρούς που διανύουμε. Έχουμε, όμως, ελπίδα ζωντανή που λέγεται Ιησούς Χριστός ο Οποίος θα διαφυλάξει την παρακαταθήκη μας έως της ελεύσεως Του και θέλει μας διαφυλάξει εν δόξη.

Ο Κύριος να ευλογεί πλούσια το έργο σας και εσάς τους ιδίους με κάθε ευλογία πνευματική στα επουράνια διά του Ιησού Χριστού.

Σας χαιρετώ με την αγάπη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού!

Β.Α.  |  Αθήνα

 

Αγαπητά μου αδέλφια,

Σας χαιρετώ με πολλή αγάπη στο Όνομα του Κυρίου Ιησού Χριστού. Εύχομαι ο Κύριος να σας ευλογεί πλούσια. Σας παρακαλώ να μου στείλετε δυο βιβλία «Στο Όνομα του Ιησού» για να τα κάνω δώρο.

Όλα τα βιβλία που μου στείλατε μέχρι τώρα είναι πολύ ευλογημένα και τα δίνω και σε άλλα αδέλφια, καθώς και τη «Μάχαιρα του Πνεύματος». Εύχομαι ο Κύριος να σας δίνει δύναμη και να παίρνουμε κι εμείς τις ευλογίες. Σας ευχαριστώ.

Με αγάπη Χριστού

Ζ.Δ.  |  Αθήνα

 

Αγαπητά μου αδέλφια εν Χριστώ,

Σας χαιρετώ και σας στέλλω τα χρήματα για το περιοδικό. Είναι ωραίο και προπαντός πνευματικό και αυτό μου αρέσει πολύ και το δίνω και αλλού γιατί όπως είπε και ο Κύριος μας «μια ψυχή να σωθεί γίνεται χαρά στον Ουρανό», προπαντός αυτό τον τελευταίο καιρό που ζούμε. Βαρέθηκαν οι καρδιές μας να βλέπουμε και να ακούμε όλα αυτά τα πράγματα που γίνονται στον κόσμο. Ο Θεός μου να κάνει χάρη και έλεος να σωθεί πολύς κόσμος.

Με πολλή αγάπη Χριστού

Ε.Κ.  |  Αγγλία

 

Αγαπητά μας αδέλφια,

Σας ευχαριστούμε για το περιοδικό που μας στέλλετε. Είναι πολύ βοηθητικό και ενισχύει την πίστη μας. Ο Θεός να ευλογεί τις προσπάθειες σας.

Με αγάπη Χριστού

Α.Κ.  |  Αθήνα

 

Αγαπητά μας αδέλφια,

Σας χαιρετώ. Εύχομαι να περνάτε ευλογημένα. Πρέπει να λάβατε το γράμμα της αδελφής Ν.Δ. Είναι μια αδελφή που της δώσαμε το περιοδικό σας και την ευλόγησε πολύ και θέλει να υποστηρίξει το έργο σας και τη διακονία σας. Εύχομαι να σας ευλογεί πλούσια ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός και να συνεχίσετε το έργο αυτό το οποίο Εκείνος σας ανάθεσε.

Με πολλή αγάπη  

Σ.Κ.  |  Αθήνα

 

Αγαπημένα μου αδέλφια,

Ευχαριστώ για το περιοδικό σας. Είναι πραγματικά μια ευλογία που περιμένω με αγωνία, κάθε φορά, να το βρω στο ταχυδρομικό μου κιβώτιο. Εσωκλείω τη συνδρομή μου.

Με αγάπη Χριστού

Β.Ρ.  |  Θεσσαλονίκη

 

Αγαπημένα μου αδέλφια,

Σας στέλλω κάτι για το περιοδικό σας «η Μάχαιρα του Πνεύματος» και σας εύχομαι ο Κύριος να είναι πάντοτε βοηθός σας, για να συνεχίσετε αυτό το ωραίο έργο. Σας παρακαλώ να προσεύχεστε για μένα και την οικογένεια μου.

Με αγάπη Χριστού

Ε.Π.  |  Αμερική

 

Αγαπημένα μου αδέλφια,

Έρχομαι πάλι να σας ευχαριστήσω για τη «Μάχαιρα του Πνεύματος» που τόσο πολύ με ευλογεί, όχι μόνο εμένα, αλλά και 4 αδελφούλες που περιμένουν να τους το δώσω. Είναι πάρα πολύ οικοδομητικό. Μας χαρίζει δύναμη που τη χρειαζόμαστε τους καιρούς που ζούμε.

Σας ευχαριστώ και εύχομαι ο Κύριος να σας δίνει δύναμη να συνεχίσετε το έργο Του.

Με αγάπη Χριστού

Ζ.Δ.  |  Αθήνα

 

Ο Κύριος Ιησούς Χριστός να ευλογεί το έργο σας.

Με αγάπη

Κ.Δ.  |  Πειραιάς

 

Αγαπητά μου αδέλφια,

Σας χαιρετώ για το ευλογημένο περιοδικό. Ο Κύριος να ευλογεί τον κόπο σας. Το δίνω και σε άλλα αδέλφια. Γίνεται ευλογία κάθε σας προσπάθεια. Στέλνω μια πολύ μικρή βοήθεια για το έργο του Κυρίου. Προσεύχομαι ο Κύριος να σας ευλογεί κατά πάντα.

Με πολλή αγάπη

Α.Μ.  |  Αθήνα

 

Αγαπητά μας αδέλφια εν Κυρίω,

Σας ευχόμεθα Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος, με πολλές άφθονες ευλογίες από τον θαυμαστό Κύριο μας.

Σας ευχαριστούμε για το περιοδικό που μας στέλνετε και μας ενισχύετε για να συνεχίσουμε τον καλό αγώνα της πίστης στον Ιησού Χριστό τον Σωτήρα μας.

Αλήθεια, είναι βάλσαμο καθώς το μελετάμε και ακουμπάμε στον Λόγο του Θεού και ο Λόγος Του μας θεραπεύει, μας ελευθερώνει και μας προστατεύει!

Προσευχόμαστε ο Κύριος να χαρίζει υγεία σε σας και σε όλη την ευλογημένη οικογένεια σας και μακροζωία για να συνεχίσετε αυτό το έργο που φέρνει τόσο καρπό στις καρδιές μας.

Εσωκλείω τη συνδρομή μου και εύχομαι και προσεύχομαι η χάρη του Ιησού Χριστού να σας συνοδεύει σε κάθε σας βήμα. Σας ευχαριστούμε πολύ.

Με αγάπη Κυρίου

Δ.Τσ.  |  Αθήνα

 

Σας ευχόμαστε χρόνια αιώνια και ευτυχισμένα, μαζί με τον Κύριο μας! Ο Θεός να σας ευλογεί κάθε μέρα και πιο πολύ και ευχόμαστε να επεκτείνει περισσότερο τη διακονία σας! Να μας έχετε στις προσευχές σας, αδέλφια μας, όπως σας έχουμε κι εμείς, επίσης, για το έργο και τη διακονία την οποία κάνετε και πραγματικά κάθε φορά το περιοδικό σας γίνεται για εμάς μια ευλογία και σας ευχαριστούμε πολύ! Σας στέλνουμε, με πολλή αγάπη, αυτή τη μικρή βοήθεια.

Με πολλή αγάπη εν Χριστώ Ιησού,

Α.Κ.  |  Αθήνα

 

Αγαπητά μου αδέλφια,

Σας χαιρετώ στο Όνομα του Σωτήρα μας Ιησού Χριστού. Το περιοδικό το διαβάζω και το δίνω και σε άλλες ψυχές. Είναι πολύ ευλογημένο και το περιμένουμε με χαρά. Θα ήθελα να μου στείλετε το βιβλίο «Το Όνομα του Ιησού» και το βιβλίο «Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου…ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ». Προσευχηθείτε για τα αιτήματα που σας αναφέρω στην επιστολή μου. Σας ευχαριστώ γιατί ξέρω ότι θα προσευχηθείτε. Ο Κύριος να σας ευλογεί και να σας δίνει δύναμη να συνεχίζετε το έργο σας και να μας δίνετε τις ευλογίες που έχουμε ανάγκη.

Ο Κύριος μαζί σας

Ζ.Δ.  |  Αθήνα

 

Αγαπητά μας αδέλφια,

Σας χαιρετώ στο Όνομα του Κυρίου μας. Ο Κύριος να σας ευλογεί και να σας δίνει δύναμη να συνεχίσετε το έργο σας. Ευχαριστώ για το περιοδικό. Σας στέλνω τη συνδρομή μου. Ο Κύριος να σας έχει καλά.

Α.Ρ.  |  Ρόδος

 

Αγαπητά μου αδέλφια εν Χριστώ Ιησού,

Σας εσωκλείω την ετήσια συνδρομή μου και σας εύχομαι ολόψυχα πλούσιες πνευματικές και υλικές ευλογίες σ’ όλη την οικογένεια σας, ώστε να μπορέσετε να συνεχίζετε αυτό το θεάρεστο έργο που επιτελείτε, για να να υψώνεται ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός και οι ευλογίες Του, η χάρη Του και το έλεος Του να απλώνονται και να καλύπτουν όλους μας και όλη την οικουμένη.

Με αγάπη Ιησού Χριστού

Ι.Π.  |  Αθήνα

 

Καλημέρα σας.

Θα ήθελα να παίρνω το περιοδικό σας «Η Μάχαιρα του Πνεύματος». Σας στέλνω τη συνδρομή μου. Διαβάζω συνεχώς το βιβλίο σας «ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙΣ» και περιμένω από τον Κύριο τη θεραπεία μου. Ήδη με θεραπεύει από καρδιακή ανεπάρκεια, για την οποία νοσηλεύτηκα 15 μέρες στο νοσοκομείο, στην Εντατική. Ελπίζω και περιμένω και για τις άλλες μου ασθένειες.

Ρ.Σ.  |  Αθήνα

 

Γειά σας,

Σας χαιρετώ στο θαυμαστό Όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Σας ευχαριστώ πολύ που στέλνετε ταχτικά της μητέρας μου το Χριστιανικό περιοδικό «Η Μάχαιρα του Πνεύματος», μέχρι ακόμα και στη Γερμανία. Σας ενημερώνω ότι άλλαξε η διεύθυνση της και θα σας παρακαλούσα το περιοδικό να το στέλνετε στην καινούργια διεύθυνση.

Πολλούς χαιρετισμούς και η ευλογία του Θεού να είναι μαζί σας.

Σ.Τ.  |  Γερμανία

 

Αγαπητά εν Κυρίω αδέλφια Μιχαλάκη και Δήμητρα,

Καλημέρα! Θέλω να σας ευχαριστήσω για το έργο που κάνετε μέσω του περιοδικού σας. Εύχομαι ο Κύριος να σας δίνει δύναμη και υγεία να συνεχίσετε, για να ευλογούνται ψυχές – όπως και η δική μου – μέσω της «Μάχαιρας». Εσωκλείω μια μικρή ενίσχυση για τη δόξα του Ιησού Χριστού! Σας έχω πάντα στην προσευχή μου!

Με αγάπη

Κ.Α.  |  Αττική

 

Αγαπητά μας αδέλφια,

Πήραμε χθες το καινούργιο σας βιβλίο «Εξάσκησε την εξουσία που έχεις». Είναι πολύ ευλογημένο! Ήρθε και την κατάλληλη στιγμή που το χρειαζόμαστε. Σας ευχαριστούμε πολύ!

Με αγάπη

Ε.Ν.  |  Αθήνα

 

Αγαπητά μου αδέλφια εν Χριστώ,

Σας ευχαριστώ για το καινούργιο βιβλίο σας «Εξάσκησε την εξουσία που έχεις» το οποίο έφθασε ταχυδρομικώς σήμερα και πραγματικά μας ευλογεί! Θα ήθελα να σας παραγγείλω ακόμη τρία αντίτυπα. Ο Θεός να ευλογεί άφθονα εσάς και την οικογένεια σας. Πραγματικά είμαστε υπερνικητές στη ζωή εξαιτίας του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Με αγάπη

Μ.Σ.  |  Λευκωσία

 

Αγαπημένα μου αδέλφια,

Σας ευχαριστώ πολύ για το βιβλίο που μου στείλατε επάνω στο θέμα της συγχώρεσης. Είναι πάρα πολύ ωραίο και ό,τι πρέπει για όσους δυσκολεύονται να συγχωρέσουν ανθρώπους που τους έβλαψαν στο παρελθόν.

Σας παρακαλώ αν μπορείτε να μου στείλετε το βιβλίο «Πώς να οδηγείσαι από το Πνεύμα του Θεού» καθώς και το βιβλίο «Εξάσκησε την εξουσία που έχεις». Όλα τα βιβλία που μου έχετε στείλει είναι πάρα πολύ εποικοδομητικά! Εκείνο που αγάπησα πολύ είναι το βιβλίο «Το Όνομα του Ιησού». Όλα είναι ωραία και τα δίνω σε αδελφές και μετά τα ξαναδιαβάζω.

Εύχομαι ο Κύριος να σας δίνει υγεία καθώς και σε όλη την οικογένεια σας και να συνεχίσετε το ευλογημένο έργο σας για να μας δίνετε δύναμη να προχωράμε προς τα άνω.

Με πολλή αγάπη Χριστού

Ζ.Δ.  |  Αθήνα

 

Αγαπητά μας αδέλφια,

Σας χαιρετώ στο Όνομα του Κυρίου Ιησού Χριστού. Ευχαριστώ για το περιοδικό. Είναι μεγάλη ευλογία. Ο Κύριος να σας ευλογεί και να σας χαρίζει υγεία και ό,τι άλλο έχετε ανάγκη. Σας στέλνουμε την εισφορά μας με πολλή αγάπη. Ο κόπος σας να ανταμειφθεί από τον Κύριο πλούσια. Και ο Κύριος να επιλάμψει το πρόσωπο Του στην οικογένεια σας και στους συνεργάτες σας.

Με αγάπη Χριστού

Σ.Λ. & Κ.Π.  |  Σέρρες

 

Αγαπητά μου αδέλφια εν Χριστώ, καλημέρα σας. Την προηγούμενη εβδομάδα, μετά που σας έγραψα για να προσευχηθείτε για τη θεραπεία μου, σκέφτηκα ότι έπρεπε να ξαναπιάσω το βιβλίο που μου στείλατε «Μπορείς κι εσύ να θεραπευτείς». Είχα φτάσει στην 60η σελίδα.

Την επόμενη μέρα είχα για 3-4 μέρες πάλι τρομερούς πονοκεφάλους. Έλεγα στον εαυτό μου: «Μα, γιατί ενώ πιστεύω και ομολογώ να μη γίνεται τίποτα!»

Απογοητεύτηκα πλήρως. Όμως, ξανάπιασα το βιβλίο και ξανάρχισα με περισσότερη πίστη να διακηρύττω τον Λόγο του Θεού. Όταν είδα και τη δική σας μαρτυρία, τότε πια πείστηκα εντελώς. Και όλη μέρα αλλά και τη νύχτα στον ύπνο μου, και όταν ξυπνούσα, χωρίς να το θέλω, άκουγα το στόμα μου να λέει ότι «με τις πληγές του Χριστού είμαι θεραπευμένη»! Αυτό συνεχίστηκε και πάλι την άλλη μέρα ώσπου κατάλαβα ότι ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΑ!

Τώρα έχω τελειώσει το βιβλίο και τον επίλογο και κάθισα να σας γράψω και να σας ευχαριστήσω για τον κόπο σας να γράψετε όλο αυτό το βιβλίο. Πω, πω, σας ευχαριστώ πολύ.

Ο Θεός να σας ευλογεί πλούσια. Και όταν κάτι έρχεται, κάποιο κρυολόγημα ή πόνος, τότε αρχίζω να ξαναλέω τα εδάφια. Χίλια ευχαριστώ. Για όλα σας ευλογώ, στο παντοδύναμο Όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Π.Γ.  |  Αθήνα

 

Αγαπητά μου αδέλφια εν Χριστώ, Μιχαλάκη και Δήμητρα, και οικογένεια, χαίρεται.

Σας παρακαλώ στείλετε μου το βιβλίο «Πώς να οδηγείσαι από το Πνεύμα του Θεού». Εσωκλείω τα χρήματα για το βιβλίο.

Τα τελευταία περιοδικά αυτό τον χρόνο που πέρασε για μένα ήτανε πολύ ωραία, γεμάτα πνευματική τροφή, διδασκαλία με παρηγοργιά Με βοήθησαν για να περάσω τη μεγάλη θλίψη που πέρασα. Σας ευχαριστώ και προσεύχομαι για σας ο Κύριος να σας δίνει δύναμη και ό,τι άλλο χρειάζεται για να συνεχίσετε αυτό το μεγάλο έργο που σας έδωσε ο Κύριος.

Με πολλή αγάπη

Π.Γ.  |  Αυστραλία

 

Αγαπητέ αδελφέ εν Κυρίω Μιχαλάκη, σας χαιρετώ.

Με χαρά μου και λαχτάρα για διάβασμα έλαβα και το τελευταίο τεύχος. Χορταίνει η ψυχή μου διαβάζοντας το, γιατί είναι λόγια Θεού, άρτος πραγματικός! Εύχομαι ο Κύριος μας να σας δίνει υγεία και δύναμη και αυτή τη χρονιά για να συνεχίσετε το ευλογημένο έργο σας, προς δόξα Κυρίου. Προσευχόμενη ευχαριστώ τον Κύριο για σας.

Σας παρακαλώ να μου στείλετε το βιβλίο «Μπορείς κι εσύ να θεραπευτείς». Επίσης, κρατήστε και την ετήσια συνδρομή μου για το περιοδικό. Σας ευλογώ και σας ευχαριστώ από καρδιάς για τον κόπο σας στον αγρό του Κυρίου μας!!!

Κ.Α.  |  Αθήνα

 

Αγαπητά αδελφέ μου Μιχαλάκη και Δήμητρα, χαίρεται.

Εσωκλείω, αδελφέ, την προσφορά μας για το όμορφο περιοδικό. Επίσης, κάποιος αδελφός επιθυμεί να λαμβάνει το περιοδικό και σου στέλνω τη διεύθυνση του. Τέλος, αδελφέ, επιθυμώ να μου στείλεις το βιβλίο «Μπορείς κι εσύ να θεραπευτείς». Ο Κύριος μαζί μας.

Α.Μ.  |  Αυστραλία

 

Αγαπητέ αδελφέ Μιχάλη,

Εσωκλείω την ετήσια συνδρομή μου για το έτος 2016. Ο Κύριος να σας ευλογεί και να σας φυλάττει. Παρακαλώ να με έχετε στις προσευχές σας. Ευχαριστώ.

Α.Κ.  |  Θεσσαλονίκη

 

Αγαπητά μου αδέλφια, σας χαιρετώ με την αγάπη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Ήθελα να σας πω, πως μας ήρθε το πρόσφατο τεύχος του περιοδικού σας και το διαβάσαμε με τη μητέρα μου και πραγματικά ευλογηθήκαμε πολύ. Δόξα στον Θεό!

Ο Κύριος να σας έχει πάντα καλά και να συνεχίζετε να μας ευλογείτε μέσα από την αποκάλυψη του Αγίου Πνεύματος που σας δίνει ο Κύριος.

Με αγάπη Χριστού

Σ.Κ.  |  Αθήνα

 

Σας ευχαριστώ πολύ για το περιοδικό που μου στέλντετε. Είναι πολύ ωραίο και έχει ωραίες ιστορίες και όλο αλήθειες. Το δίνω στη γειτόνισσα μου και αυτή το δίνει αλλού! Ο Θεός να σας ευλογεί πάντοτε. Μόλις το διαβάσω, πριν να δω ποιος το έγραψε, καταλαβαίνω ότι εσύ το έγραψες εκείνο το κομμάτι.

Με πολλήν αγάπη Χριστού

Ε.Κ.  |  Αγγλία

 

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί,

Μαζί με τη συνδρομή μου σας αποστέλλω τις ολόψυχες ευχές μου για καλή και ευλογημένη νέα χρονιά με υγεία για τη συνέχιση του θεάρεστου και ουσιαστικού έργου που επιτελείτε στη σύγχρονη αντιπνευματική εποχή μας.

Ο Θεός να σας χαρίζει δύναμη, κουράγιο και υπομονή να μεταλαμπαδεύετε, σε όσο περισσότερους συνανθρώπους μας τα νάματα της πίστης μας, την καλλιέργεια εντός μας του Πνεύματος του Θεού, της αγάπης, της καταλλαγής και της ανεξικακίας, όσο και αν μας κυριεύουν πειρασμοί και ανθρώπινες αδυναμίες, ώστε να αντιταχθούμε στο ξεπούλημα της πατρίδας μας.

Παρακαλώ στείλετε μου το βιβλίο «Μπορείς κι εσύ να θεραπευ-τείς». Ευχαριστώ.

Α.Κ.  |  Κως

 

Αγαπητοί αδελφοί,

Σας χαιρετώ με την αγάπη του Κυρίου μας. Η χάρη και η ειρήνη απ’ τον Πατέρα μας Θεό και τον Κύριο Ιησού Χριστό να είναι επάνω σας. Ευχαριστούμε τον Θεό για το ευλογημένο περιοδικό σας. Ευλογεί εμάς και άλλους συγγενείς και φίλους και περιμένουμε καρπούς.

Με αγάπη Χριστού

Θ.Α.  |  Σέρρες

 

Αγαπητοί Μιχαλάκη και Δήμητρα,

Σας χαιρετώ με αγάπη στο παντοδύναμο Όνομα του Ιησού Χριστού του Κυρίου μας. Πιστεύω ότι είσαστε καλά με τη χάρη του Θεού. Σας στέλνω την εισφορά μου για τη διακονία σας. Ο Κύριος μας να σας δίνει κάθε ευλογία και σοφία για να κάνετε το έργο Του. Το περιοδικό είναι μεγάλη ευλογία σε μένα, στην οικογένεια μου και σε φίλους μου. Σας ευχαριστώ πολύ.

Με την αγάπη του Κυρίου

Λ.Α.  |  Λεμεσός

 

Αγαπητά μου αδέλφια,

Σας χαιρετώ με πολλήν αγάπη και σας ευλογώ στο Όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Σας ευχαριστώ για τα βιβλία που μου στείλατε. Ο γιος μου και ο γαμπρός μου περάσανε δύσκολα με την υγεία τους αλλά, με τη βοήθεια του Κυρίου μας, όλα πέρασαν. Δόξα στον Κύριο μας.

Και τώρα, αγαπητά μου αδέλφια, τα τρία τελευταία περιοδικά ήτανε για μένα στήριγμα, γεμάτα πνευματική τροφή. Τα είχα ανάγκη, τα μελετούσα καθημερινά, επάνω στο Αίμα και το Όνομα του Κυρίου, καθώς και τη δύναμη του Λόγου, που είναι σφύρα που κατασυντρίβει τον βράχο (Ιερεμίας 23:29). Με την οδηγία του Αγίου Πνεύματος τα μελετούσα κάθε μέρα και ο Κύριος αύξανε την πίστη μου για να σταθώ όρθια μέσα στη δοκιμασία μου.

Με πολλήν αγάπη

Π.Γ.  |  Αυστραλία

 

Αγαπητά αδέλφια,

Σας στέλνω τη συνδρομή μου, με κάποια καθυστέρηση, μαζί με τις άπειρες ευχαριστίες μου και την ευγνωμοσύνη μου στο πρόσωπο σας, γιατί δεν παύσατε να μου στέλνετε το υπέροχο περιοδικό σας ανελλειπώς. Εύχομαι ολόψυχα ο Κύριος να ευλογεί εσάς, την οικογένεια σας, τους συνεργάτες σας και όλο το θεάρεστο έργο σας. Σας ευχαριστώ πολύ.

Με αγάπη Χριστού

Ν.Χ.  |  Θεσσαλονίκη

 

Αγαπητά εν Χριστώ αδέλφια,

Λαμβάνω το περιοδικό με μεγάλη χαρά. Είναι μια ευλογία και το μοιράζομαι με άλλα αδέλφια. Ο Κύριος να σας δίνει πολλή χάρη και δύναμη για να κάνετε το έργο Του. Σας παρακαλώ να μου στείλετε το βιβλίο σας «Μπορείς κι εσύ να θεραπευτείς». Ευχαριστώ.

Ο Χριστός μαζί σας.

Α.Μ.  |  Αθήνα

 

Αγαπητά αδέλφια, σας χαιρετώ στο Όνομα του Κυρίου μας. Ο Κύριος να σας ευλογεί και να σας δίνει δύναμη να συνεχίσετε το έργο σας.

Σας ευχαριστώ που μου στέλνετε το περιοδικό. Είναι τόσο ευλογημένο και μας δυναμώνει στην πίστη. Το δίνω και σε άλλους και το διαβάζουν με τη χάρη του Κυρίου.

Συγνώμη που άργησα να σας στείλω την εισφορά μου. Σας στέλνω και του 2016.

Ευχαριστώ. Ο Κύριος να σας έχει καλά.

Ε.Μ.  |  Αθήνα

 

Αγαπητά μου αδέλφια, σας ευχαριστώ πολύ που προσευχηθήκατε για μένα και θεραπεύτηκα από τους πονοκεφάλους εντελώς, μόνο ένα 10% μια φορά τον μήνα… ίσως…

Σας παρακαλώ προσευχηθείτε για την κόρη μου για το θέμα που σας αναφέρω στο γράμμα μου.

Ο Θεός να σας ευλογεί. Ευχαριστώ.

Κ.Μ.  |  Αθήνα

 

Αγαπητά μας αδέλφια, σας χαιρετούμε στο ευλογημένο Όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, που με τη χάρη και το έλεος Του μας έκανε μια πνευματική οικογένεια. Και όχι μόνο εδώ στην γη, αλλά και μετά τα χρόνια της παροικίας μας, θα είμαστε και πάλι μαζί Του στη Βασιλεία στην οποία μας έκανε μετόχους Του.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τα ευλογημένα περιοδικά που μας στέλνετε τα οποία πραγματικά μας είναι χρήσιμα. Επίσης, σας στέλνουμε την προσφορά μας βοηθώντας στο έργο της διάδοσης του Λόγου του Θεού που είναι ο Μόνος που μπορεί να σώσει τους συμπατριώτες μας και κάθε άλλον άνθρωπο, για να απολαύσουν και αυτοί μαζί με μας, την αγάπη του Θεού διαμέσου του Αγίου Πνεύματος και το Οποίο μας φανερώνει όλες τις αρετές του ζωντανού Θεού μας.                                                       

Χ.Φ.  |  Κως

 

Μπράβο σας. Συνεχίστε να επιτελείτε αδιάκοπα το έργο σας. Μας βοηθάει όλους να έρθουμε πιο κοντά στο ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΟ.

Π.Π.  |  Λευκωσία

 

Ευχαριστούμε για το περιοδικό που μας στέλνετε. Με τι θαυμάσια και εμπνευσμένη ύλη του, πάντοτε μας σηκώνει και μας οικοδομεί. Ο Κύριος να σας ευλογεί πλούσια, και να σας δίνει χρίσμα και δύναμη για να παρηγορείτε και να ενθαρρύνετε τον λαό Του. Ο Κύριος να είναι πάντα μαζί σας, και να σας δυναμώνει, για τι δόξα του.

Τ.Β.  |  Βροντάδα

 

Αγαπητά μου αδέλφια Μιχαλάκη και Δήμητρα, σας χαιρετώ με την αγάπη του Ιησού Χριστού. Ο Κύριος να ευλογεί το έργο σας για συνέχιση της έκδοσης του περιοδικού «η Μάχαιρα του Πνεύματος», το οποίο οικοδομεί και στηρίζει πολλές ψυχές. Ο Κύριος να σας δίνει σοφία  ούτως  ώστε τα άρθρα του να αγγίζουν τις πνευματικές ανάγκες των ανθρώπων.

Μ.Ε.  |  Λεμεσός

 

Αδελφοί μου, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας, τη συμπαράσταση σας και τις προσευχές σας, ως επίσης, για το περιοδικό και τα βιβλία που τόσο επιμελημένα και ταχτικά μας στέλνετε. Ο Άγιος Θεός να σας ευλογεί και να σας έχει πάντα καλά.

Χ.Γ.  |  Αγγλία

 

Αγαπητά μου αδέλφια,

Σας χαιρετώ στο Όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Κάθε φορά που λαμβάνω το περιοδικό, ξέρω ότι ο Κύριος έχει κάτι το ιδιαίτερο να μου μιλήσει. Και η χαρά μου είναι μεγάλη καθώς μελετώ όλα αυτά τα υπέροχα μηνύματα από τον Λόγο του Θεού που με ενθερρύνουν, που με στηρίζουν και με μεγαλώνουν εν Κυρίω.

Η ευλογία που λαμβάνω καθώς και τόσες ψυχές γύρω μου και τα παιδιά μου είναι άπειρη. Σας ευχαριστούμε γι’ αυτή τη διακονία του περιοδικού που αναπαύει την καρδιά μας. Προσεύχομαι ο Κύριος μας να σας το ανταποδώσει πλούσια και να σας δίνει υγεία και έμπνευση για τη συνέχιση αυτού του Έργου Του. Το έχουμε τόση ανάγκη.

Παρακαλώ, στείλετε μου τα βιβλία: «Γιατί πρέπει να μιλάμε τα λόγια του Θεού» και «Το Όνομα του Ιησού».

Με αγάπη Χριστού

Δ.Τσ.  |  Αθήνα

 

Αγαπητά μας αδέλφια Μιχάλη και Δήμητρα, με πολλή αγάπη, σας χαιρετούμε στο Όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Η χάρη και το έλεος να είναι πάντοτε μαζί σας.

Σας ευχαριστώ για τον κόπο σας για την ετοιμασία και έκδοση του περιοδικού. Ο Κύριος να σας τα ανταποδώσει πλούσια. Σας στέλνω κάποια χρήματα, μέσω της τράπεζας, για τα βιβλία που σας παραγγέλω και για εισφορά για το περιοδικό. Ο Κύριος να τα ευλογήσει και να τα πολλαπλασιάσει! Πάντα για τη δόξα Του.

Προσευχηθείτε για τις ανάγκες που σας αναφέρω στο γράμμα μου.

Με αγάπη

Π.Γ.  |  Αυστραλία

 

Αγαπητοί αδελφοί εν Χριστώ,

Σας χαιρετώ στο Όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Σας ευχαριστώ για το περιοδικό. Είναι μεγάλη ευλογία. Σας εσωκλείω τη συνδρομή μου για το έτος 2015. Ο Θεός να σας ευλογεί και να σας δίνει δύναμη για όλα.

Με αγάπη Χριστού

Ε.Χ.  |  Λαμία

 

Αγαπητά αδέλφια, χαίρετε εν Κυρίω. Πάντοτε ευχαριστώ τον Κύριο για την αγάπη σας και το έργο που γίνεται μέσω της «Μάχαιρας του Πνεύματος». Σας στέλνω μια διεύθυνση ενός αδελφού. Παρακαλώ να του στέλνετε το περιοδικό. Ήθελε το δικό μου αλλά το δίνω σε άλλους. Γίνεται ευλογία. Αν έχετε στείλτε του το προηγούμενο. Ευχαριστώ. Με την πρώτη ευκαιρία θα λάβετε και την εισφορά μου. Παρακαλώ ενημερώστε με όταν λάβετε το γράμμα μου. Ο Κύριος μαζί σας.

Με πολλή αγάπη

Α.Μ.  |  Αθήνα

 

Αγαπητοί Μιχαλάκη και Δήμητρα

Εύχομαι να είστε καλά και περπατάτε νικηφόρα με τον Χριστό καθημερινά. Ευχαριστώ τον Κύριο που απάντησε τις προσευχές μας.

Έλαβα το περιοδικό το οποίο πάντοτε με ενθαρρύνει στην πίστη. Ιδιαίτερα ένα από τα μηνύματα μίλησε μέσα στην καρδιά μου για κάποια κατάσταση που περνούσα. Επίσης, παίρνω πολύ καλά μηνύματα από ανθρώπους που τους δίνω το περιοδικό. Ο Κύριος μας το κάνει ευλογία στη ζωή τους. Συνεχίστε το ευλογημένο έργο σας.

Με αγάπη Χριστού

Ι.Σ.  |  Καναδάς

 

Αγαπητέ αδελφέ Μιχαλάκη, ελπίζω να είστε καλά όπως κι εμείς εδώ στο Σίδνεϊ. Άργησα να σου γράψω διότι ήμουν πολύ απασχολημένος με διάφορες υποχρεώσεις.

Ευχαριστούμε για την «Μάχαιρα του Πνεύματος». Γίνεται μεγάλη ευλογία στην εκκλησία μας.

Μια αδελφή που έρχεται στις συναθροίσεις μας μου έδωσε κάποια χρήματα για το περιοδικό σας για να το στέλνετε στις αδελφές της στη Λάρνακα. Σου στέλνω τις διευθύνσεις τους.

Με αγάπη Χριστού

Ν.Κ.  |  Αυστραλία

 

Αγαπημένα μου αδέλφια, σας χαιρετώ στ’ όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Θέλω να σας ευχαριστήσω προσωπικά που για αρκετά χρόνια τώρα συνεχίζετε να μου στέλλετε τη “Μάχαιρα του Πνεύματος”. 

Κάθε φορά που την  λαμβάνω η ψυχή μου γεμίζει από χαρά γιατί ξέρω από πριν πως μέσα σ’ αυτή θα βρω τόσα μηνύματα και τόσα θέματα πνευματικού περιεχομένου που θα γεμίσουν την καρδιά μου.

Σας ευχαριστώ ειλικρινά γιατί γνωρίζω πως μεταδίδετε τη μοναδική Αλήθεια του Ευαγγελίου και καθοδηγείτε στο μόνο Αληθινό Θεό.  Είθε ο Κύριος μας ο Ιησούς Χριστός να σας οδηγά πάντα με το Πνεύμα το Άγιο και να εκπληρώνει κάθε ανάγκη σας.

Α.Λ.  |   Λεμεσός

Αγαπητά μου αδέλφια εν Κυρίω,

Σας χαιρετώ με αγάπη Χριστού.

Έλαβα το περιοδικό σας και πολύ ευλογήθηκα, και μαζί με μένα και άλλες πολύτιμες ψυχές, που ακούνε τον Λόγο του Θεού μέσα από το περιοδικό σας και δοξάζεται ο Κύριος μας.

Προσεύχομαι ο Κύριος μας να σας προστατεύει και να διαφυλάττει την οικογένεια σας, να σας χαρίζει υγεία και καρποφορία στο έργο Του, να ευοδώνει κάθε τομέα της ζωής σας - και οικονομικά - ούτως ώστε η κάθε διακονία σας να φέρει πολύ καρπό για τη δόξα του Ονόματος του Κυρίου μας, του Ιησού Χριστού του Σωτήρα μας και Λυτρωτή μας.

Θέλω να ενισχύσω τη διακονία σας στο περιοδικό και χαίρομαι πολύ σε αυτό.

Σας ευχαριστώ που προσεύχεσθε για μένα, τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου.

Με αγάπη Χριστού

Δ.Τ.  |  Αθήνα

 

Αγαπημένα μου αδέλφια,

Ο Κύριος να σας ευλογεί και να σας χαρίζει δύναμη για να ευλογόμαστε και εμείς. Όλα τα θέματα είναι τόσο σπουδαία και μας ζεσταίνουν την καρδιά και την ψυχή μας. Λέω «μας» γιατί το δίνω σε πολλές αδελφές και χαίρονται μαζί μου.

Σας εσωκλείω τη συνδρομή μου και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το βιβλίο που μου στείλατε «Γιατί πρέπει να μιλάμε τα λόγια του Θεού».

Παρακαλώ, να μου στείλετε ξανά το βιβλίο «Πώς να οδηγείσαι από το Πνεύμα του Θεού».

Με αγάπη Χριστού

Σ.Δ.  |  Αθήνα

 

Αγαπητοί μας αδελφοί Μιχαλάκη και Δήμητρα,

Σας χαιρετούμε στο Όνομα του Κυρίου μας.

Σας στέλνουμε, εκ μέρους της εκκλησίας μας, αυτή τη δωρεά για ενίσχυση στην έκδοση του περιοδικού «η Μάχαιρα του Πνεύματος» διότι έχει γίνει μεγάλη ευλογία στην εκκλησία μας.

Ευχαριστούμε τον Θεό για σας γιατί κοπιάζετε για τη δόξα Του και για να φέρνετε ευλογία στη ζωή μας. 

Με αγάπη Χριστού

Τ.Β.  |  Χίος

 

Αγαπητά μας αδέλφια εν Χριστώ,

Σας χαιρετώ με την αγάπη του Θεού μας.

Σας ευχαριστώ για το περιοδικό που μου στέλνετε. Είναι πηγή ζωής για μας, γιατί έχει ζωντανές μαρτυρίες ανθρώπων που πιστεύουν στον Χριστό. Τα μηνύματα είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικά. Χαίρομαι για σας και σας ευλογώ. Ο Κύριος να σας δίνει έμπνευση και ό,τι άλλο έχετε ανάγκη.

Με αγάπη

Σ.Λ.  |  Σέρρες

 

Αγαπητά μας αδέλφια,

Σας χαιρετώ στο Όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Σας ευχαριστώ για το περιοδικό που μου στέλνετε. Είναι μεγάλη ευλογία για μένα και το δίνω και σε άλλους να το διαβάσουν. Ο Θεός να σας ευλογεί και να σας δίνει ό,τι έχετε ανάγκη.

Σας φιλώ, με αγάπη Χριστού

Κ.Π.  |  Σέρρες

 

Αγαπητοί αδελφοί εν Χριστώ, Μιχάλη και Δήμητρα,

Εσωκλείω την εισφορά μου για το έργο του Θεού. Ο Κύριος να σας δίνει υγεία για συνέχιση του έργου Του.

Με αγάπη, σας χαιρετώ,

Α.Π.  |  Αγγλία

 

Αγαπητά αδέλφια,

Χαίρεται! Εύχομαι να είστε καλά. Σας ευχόμαστε, με την ευκαιρία, να έχετε ευλογημένο και καρποφόρο χρόνο. Εσωκλείουμε την προσφορά μας για το όμορφο περιοδικό το οποίο πάντοτε αγγίζει την καρδιά μας και το περιμένουμε μετά χαράς. Ο Κύριος να σας ευλογεί.

Με αγάπη Χριστού

Α.Α.  |  Αυστραλία

 

Αγαπητά μου αδέλφια,

Εσωκλείω τη συνδρομή μου για τη «Μάχαιρα του Πνεύματος». Ο Κύριος να σας ευλογεί και να ευοδώνει τη διακονία σας.

Με αδελφική αγάπη

Ο.Β.  |  Χίος

 

Στα αγαπητά μου αδέλφια εν Χριστώ Μιχάλη και Δήμητρα,

Εύχομαι να υγιαίνετε εν Κυρίω πάντοτε.  Το πνευματικό υλικό που έχει μέσα το περιοδικό είναι η παρηγοριά μας. Ο Κύριος να σας ευλογεί κατά πάντα, με δύναμη και σοφία Θεού – όπως και κάνετε! Εύχομαι ο Λόγος του Θεού να βρίσκει απήχηση στις καρδιές των ανθρώπων. Σας παρακαλώ στείλτε μου το βιβλίο «Γιατί πρέπει να μιλάμε τα λόγια του Θεού».

Εσωκλείω την εισφορά μου. Σας στέλνω μια νέα διεύθυνση για να στέλνετε το περιοδικό διότι τους αρέσει  πάρα πολύ – τους διαβάζω τα μηνύματα του περιοδικού από το τηλέφωνο!

Σας χαιρετώ, με πολλήν αγάπη,

Π.Γ.  |  Αυστραλία

 

Αγαπητά μου αδέλφια,

Σας χαιρετώ στο Όνομα του Ιησού Χριστού του Κυρίου μας. Σας στέλνω την εισφορά μου για το περιοδικό σας. Σας ευχαριστώ για τη ΜΑΧΑΙΡΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. Τη δίνουμε σε διάφορους ανθρώπους και ευλογούνται! Ο Θεός να σας ευλογεί και να σας χρησιμοποιεί για τη δόξα Του.

Με αδελφική αγάπη

Ν.Κ.  |  Αυστραλία

 

Αγαπητά μου αδέλφια Μιχαλάκη και Δήμητρα,

Θα ήθελα να σας ενθαρρύνω και να σας πληροφορήσω ότι γίνεται μεγάλο έργο με το περιοδικό! Δόξα στον Κύριο μας! Πράγματι γίνεται τρομερό έργο προς δόξα του Κυρίου μας και Θεού μας. Το περιοδικό βοηθά πολύ κόσμο. Σας στέλνουμε τη συνδρομή μας.

Με πολλήν αγάπη

Ν.Δ.  |  Αθήνα

 

Αγαπητά μου αδέλφια,

Θέλω να λαμβάνω το περιοδικό σας διότι άκουσα από μια πολύ αγαπητή αδελφή εν Χριστώ ότι είναι πολύ ωραίο και βοηθά πολύ κόσμο στο να γνωρίσει τον Κύριο μας καλύτερα. Σας στέλνω τη συνδρομή μου.

Μ.Α.  |  Σπάρτη

 

Σας χαιρετώ στο ένδοξο όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Ο Κύριος μας πραγματικά σας χρησιμοποιεί στην πνευματική μου πορεία μέσω του περιοδικού, για να μου φανερώνει αλήθειες Του που είναι κλειδιά, να μου ανοίγει το πνεύμα μου, να αλλάζει το νου μου, και να μαθαίνω να περπατώ, μέσα από την πίστη, ώστε να έχω νίκες, θεαματικές απαντήσεις, ευλογημένες εμπειρίες της παρουσίας του Πνεύματος του Κυρίου μας, απελευθερώσεις, που ευγνωμονώ τον Κύριο μας και εσάς που μας βοηθάτε έμπρακτα να εφαρμόζουμε το Λόγο Του στη ζωή μας.

Σας ευχαριστώ πολύ και προσεύχομαι ο Σωτήρας μας να σας αποκαλύπτει τις ανάγκες του λαού Του, ώστε να μας δίνετε ακριβείς πληροφορίες πάνω στο Άγιο Θέλημα Του, και με τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος Του να βαδίζουμε όλοι για τον ουρανό, ώστε όλοι μαζί να βρεθούμε ενωμένοι και να απολαμβάνουμε πλούσια την ένδοξη Βασιλεία Του.

Δ.Ν.  |  Θεσσαλονίκη

 

Αγαπημένα μας αδέλφια,

Ευχόμαστε ο Θεός Πατέρας μας κι ο Κύριος Ιησούς Χριστός να σας δίνουν τη χάρη και την ειρήνη. Ο Κύριος να σας ευλογεί και να λύνει πάντα κάθε πρόβλημα, είτε στην οικογένεια είτε στο έργο σας. Πήραμε το περιοδικό και διαβάσαμε πολύ ωραία θέματα, όπως «Ο Λόγος του Θεού είναι ο άφθαρτος σπόρος». Πολύ μεγάλη δύναμη λέγοντας τα χωρία από τον Λόγο του Θεού, δίνει ελπίδα και αισιοδοξία.

Σας στέλνουμε μια μικρή ενίσχυση για το έργο σας που μέσα από το περιοδικό ακούγεται καθαρός ο Λόγος του Κυρίου σε κάθε ψυχή που το διαβάζει.

Με αγάπη Χριστού,

Μ.Ψ.  |  Αθήνα

 

Αγαπητά μας αδέλφια εν Κυρίω, Δήμητρα και Μιχαλάκη,

Σας χαιρετούμε με πολλή αγάπη. Ο Κύριος να σας δίνει δύναμη και ευλογίες πνευματικές και υλικές για να συνεχίσετε αυτό το θαυμαστό έργο που σας έδωσε. Η καθεμιά ιστορία και ομολογία είναι πολύ ευχάριστες και γεμάτες με αποκάλυψη από το Πνεύμα του Θεού!

Με πολλή αγάπη,

Π.Γ.  |  Αυστραλία

 

Αγαπητά μας αδέλφια,

Σας στέλλω τα χρήματα για το περιοδικό. Είναι πολύ ωραίο και το δίνω και το διαβάζουν και άλλοι. Ο Θεός να σας ευλογήσει τώρα και πάντοτε.

Με πολλή αγάπη,

Ε.Κ.  |  Αγγλία

 

Χρόνια πολλά για το νέο έτος 2015. Εσωκλείω την εισφορά μου. Το περιοδικό σας έχει γίνει ευλογία για το σπίτι μας και για τους γύρω μας. Ο Κύριος να σας δίνει δύναμη να συνεχίσετε το έργο σας.

Με αγάπη Χριστού,

Θ.Α.  |  Σέρρες

 

Αγαπητά μου αδέλφια εν Κυρίω,

Σας εύχομαι καλή χρονιά και ο Κύριος να σας ευλογεί πνευματικά, φυσικά και υλικά για να μπορείτε πάντα να μας δίνετε θάρρος με τα άγια λόγια σας. Εσωκλείω την προσφορά μου για το περιοδικό σας που περιμένω με αγωνία. Θα ήθελα να μου στείλετε το βιβλίο, αν μπορείτε. Ευχαριστώ.

Με αγάπη Χριστού,

Στ.Δ.  |  Αθήνα

 

Αγαπητά μου αδέλφια,

Προσεύχομαι για σας και για την υγεία σας. Κάνω μερικά αντίτυπα μηνυμάτων του περιοδικού και τα δίνω σε πολλούς. Είναι πολύ εποικοδομητικά γι’ αυτούς και αλλάζουν τον τρόπο που σκέφτονται και ενεργούν στη ζωή τους. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας. Συνεχίστε το ευλογημένο έργο σας.

Με την αγάπη Του,

Ι.Σ.  |  Καναδάς

 

Αγαπητέ αδελφέ Μιχαλάκη,

Σας εύχομαι μια καλή και ευλογημένη χρονιά, υγεία και δύναμη για το θεάρεστο έργο που κάνετε! Χθες πήρα την «Μάχαιρα του Πνεύματος» που περιμένω πάντα με λαχτάρα. Τα λόγια του Κυρίου μας ζεσταίνουν την ψυχή και μεγαλώνουν τη λαχτάρα μου για τον ερχομό Του. Παρακαλώ να προσεύχεστε για την οικογένεια μου, είναι πολλές ψυχές που πρέπει να σωθούν. Ο Κύριος να ευλογεί εσάς και την οικογένεια σας.

Με αγάπη Χριστού,

Κ.Α.  |  Αττική

 

Αγαπητά μου αδέλφια,

Χαίρομαι για το περιοδικό σας. Μας ενισχύει γιατί είναι λόγια που μας οδηγούν στον Ιησού Χριστό. Το 1990 είχα πρόβλημα υγείας στην καρδιά. Νόμιζα ότι θα πέθαινα! Έκανα διάφορα θρησκευτικά πράγματα αλλά δεν είδα καμιά αλλαγή στη ζωή μου. Όλα αυτά χωρίς τον Ιησού Χριστό. Η ζωή μου ήταν αμαρτωλή.

Το 1998 άκουσα το πρώτο κήρυγμα για το Ευαγγέλιο, για τον Ιησού Χριστό. Τα λόγια του Θεού με άγγιξαν. Γεύτηκα τη γλυκύτητα του Ιησού! Ο Κύριος με θεράπευσε! Τώρα έχω χαρά γιατί μελετώ τις Γραφές και έμαθα την Αλήθεια και η Αλήθεια με ελευθέρωσε! Ευχαριστώ τον Κύριο μας Ιησού Χριστό και Πατέρα Θεό. Αμήν!

Με αγάπη

Ι.Π. | Σέρρες

 

Αγαπητά αδέλφια,

Ο αγαπημένος Κύριος μας Ιησούς Χριστός να σας έχει καλά. Σας στέλνω τη συνδρομή μου για το έργο του Θεού. Ο Θεός να σας ευλογεί και να σας φυλάει από κακούς και παράλογους ανθρώπους. Πρόσευχομαι ο Κύριος να σας δίνει τη χάρη, τη δύναμη και το έλεος για το έργο σας, με κάθε πνευματική και υλική ευλογία.

Σας αγαπάω αδέλφια.

Α.Μ. | Αθήνα

 

Αδελφέ Μιχάλη,

Είμαστε πράγματι χαρούμενοι που συναντηθήκαμε μετά από τόσο καιρό και γνωριστήκαμε και με τη Δήμητρα. Ο Κύριος να σας ευλογεί με κάθε επουράνια ευλογία Του και πάντοτε να στηρίζει και να μεγαλοποιεί το έργο που σας έχει αναθέσει.

Σας παρακαλώ να χρησιμοποιηθεί το χρηματικό αυτό ποσό στην έκδοση του περιοδικού προς Ευαγγελισμό και Σωτηρία. Σας έχουμε πάντα στις προσευχές μας, ζητώντας και σεις να μας θυμάστε.

Με αγάπη Χριστού, ο αδελφός σας,

Χ.Γ. | Αγγλία

 

Αγαπητά εν Χρστώ αδέλφια,

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε και με τα ΜΜΕ που κάνουν πλύση εγκεφάλου και καταστρέφουν τη σκέψη και τη συνείδηση μας, το έργο που επιτελείτε, να χαράσσετε στις ψυχές των Ελλήνων τη ζωντανή Αλήθεια και το Φως το Αληθινό, δίνει την ελπίδα και γεννά την αισιοδοξία, ότι η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει, δεν θα υποκύψει!

Ναι, σε αυτόν τον τόπο υπάρχουν χιλιάδες που αντιστέκονται, «κρατάνε Θερμοπύλες» και προσεύχονται στον Αληθινό και Ζωντανό Θεό, ο Οποίος «εξήλθε νικών και ίνα νικήσει» για Θεία Δικαιοσύνη.

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας και τον αγνό, ανιδιοτελή σας αγώνα για τη διαφύλαξη της πίστης μας προς σωτηρία πολλών ψυχών.

Με τους αδελφικούς χαιρετισμούς μου, δεχθείτε και τη συνδρομή μου.

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Α.Κ. | Κως

 

Στα αγαπημένα μας αδέλφια Μιχαλάκη και Δήμητρα,

Σας ευχόμαστε καλές και χαρούμενες γιορτές να περάσετε. Και η αχώριστη Τριάδα να σας φυλάει από κάθε κακό και να ακολουθεί πάντα τα βήματα σας. Αμήν! Και μη μας ξεχνάτε στις προσευχές σας!

Με αγάπη Χριστού

Ε.Π. | Αμερική

 

Αγαπητά μου αδέλφια εν Κυρίω, σας ευλογώ στο Παντοδύναμο και Ένδοξο Όνομα του Κυρίου μας. Χαιρόμαστε πάρα πολύ κάθε φορά που λαμβάνουμε το περιοδικό γιατί τρεφόμαστε μέσα από τον Λόγο του Θεού και ενδυναμωνόμαστε στην πίστη καθώς είναι ενθάρρυνση για μας να διακηρύτουμε τον Λόγο του Θεού και να ζούμε με ΝΙΚΗ στην καθημερινότητα μας, να μη φοβόμαστε και να υπερνικάμε!

Ο Κύριος μας να σας χαρίζει υγεία, το νέο έτος 2015 εύχομαι να είναι πλούσιο από τη Χάρη και το Έλεος του Κυρίου μας σε ολόκληρη την οικογένεια σας, γεμάτο από ευλογίες πνευματικές, φυσικές και υλικές, για να δοξάζεται και να υψώνεται το Όνομα του Κυρίου μας. Εσωκλείω την ετήσια εισφορά μου. Με αγάπη Χριστού

Δ.Τ. | Αθήνα

 

Αγαπημένα μας αδέλφια, σας εύχομαι ο Κύριος Ιησούς Χριστός να ευλογεί τη διακονία σας. Με αγάπη

Κ.Δ. | Αθήνα

 

Αγαπητά μας αδέλφια, η αγάπη του Χριστού να είναι πάντα στην καρδία σας. Ο Κύριος να σας ευλογεί πάντοτε και το έργο σας με το περιοδικό μάς δίνει θάρρος και δύναμη. Ο Θεός βοήθεια μας να τα πράττουμε! Με αγάπη Χριστού

Ε.Ν. | Πάφος

 

Αγαπητοί μου, πρώτα θέλω να σας ευχαριστήσω για την αποστολή του περιοδικού σας και θα ήθελα να ενισχύσετε την πίστη μου με τη δύναμη του Ιησού Χριστού στέλνοντας μου το βιβλιαράκι «Τι είναι πίστη». Σας ευχαριστώ και καλή συνέχεια στο θεάρεστο έργο σας.

Φ.Π. | Λευκωσία

 

Αγαπητά αδέλφια, σας χαιρετώ στο Όνομα του Κυρίου μας. Σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδία μου που μου στέλνετε το περιοδικό που είναι τόσο ευλογημένο και μας δυναμώνει στην πίστη. Το δίνω και σε άλλους, με τη χάρη του Κυρίου, και το διαβάζουν. Σας στέλνω την εισφορά μου για το περιοδικό.

Αν μου επιτρέπετε, θα ήθελα να γράψω μια αληθινή ιστορία:

Στο νοσοκομείο που εργάζομαι, ο εξάδελφος μου, νέος στην ηλικία, είχε πίσω στην πλάτη μια κρεατοελιά που άνοιξε. Πήγε και την αφαίρεσε. Έγινε βιοψία και ήταν καρκίνος! Γέμισε στην μια μασχάλη και μετά στην άλλη! Οι γιατροί τού δώσανε 4 μήνες ζωής διότι ο καρκίνος ήταν καλπάζουσας μορφής.

Η γυναίκα του, η αδελφή της και εγώ προσευχόμαστε ασταμάτητα. Η αδελφή της είδε στον ύπνο της τον Ιησού Χριστό να της λέει ότι ο Μ. θα ζήσει και της τον έδειξε υγιή, όπως και έγινε! Ζει εδώ και 24 χρόνια, χάρη στον Ιησού Χριστό.

Ο Κύριος μού φανερώθηκε στον ύπνο τρεις φορές και μου είπε να μιλάω στους ανθρώπους γι’ αυτή τη θεραπεία στον εξάδελφο μου.
Σας παρακαλώ να προσεύχεστε για μένα, ο Κύριος να μου δίνει σύνεση, καθοδήγηση και θάρρος να μιλάω για τα θαυμάσια Του. Ευχαριστώ. Με αγάπη

Ε.Μ. | Αθήνα

 

Αγαπητέ Μιχαλάκη, το περιοδικό σας με γεμίζει, μού δίνει δύναμη, μιλά στην καρδιά μου. Παίρνω κι άλλα Χριστιανικά περιοδικά, και από την Αθήνα, αλλά το δικό σας μιλά στην καρδιά μου! Ο Θεός να ευλογεί όλη την οικογένεια σας. Με αγάπη,

Λ.Μ.  |  Λευκωσία

 

Αγαπητά μου αδέλφια εν Κυρίω, χαίρετε! Προσεύχομαι ο Κύριος μας, πλούσια να σας ευλογεί, καθώς και εσείς με το περιοδικό πλούσια μάς ευλογείτε. Κάθε φορά που λαμβάνουμε το περιοδικό, κάτι νέο και θαυμαστό γίνεται μέσα στην καρδιά μας. Ο Κύριος μάς μιλάει μέσα στην ανάγκη μας. Η χαρά μας είναι μεγάλη, παίρνουμε δύναμη, ανανεωνόμαστε, ανεβαίνουμε ένα σκαλοπα-τάκι επάνω στην πίστη μας, δοξάζουμε τον Κύριο μας, καθώς προφέρουμε τον Λόγο του Θεού βλέπουμε τη δόξα Του!

Σας ευχαριστούμε πολύ, για κάθε φρέσκο Λόγο που μας χαρίζετε, και ευγνωμονούμε τον Κύριο μας για σας, γι’ αυτό το θαυμάσιο έργο και την υπέροχη διακονία που ευλογεί και αναπαύει την ψυχή μας. Ο Κύριος να σας χαρίζει υγεία σε όλη σας την οικογένεια και κάθε ευλογία πνευματική, φυσική και υλική, για τη δική Του δόξα. Με αγάπη Χριστού,

Δ.Τ.  |  Αθήνα

 

Αγαπητά μας αδέλφια, σας χαιρετώ στο Όνομα του Κυρίου μας. Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Ευχαριστώ για το περιοδικό που μου στέλνετε. Είναι πολύ οικοδομητικό. Ο Κύριος να σας δίνει έμπνευση και να σας ευλογεί πλούσια. Εσωκλείω την εισφορά μου για να βοηθήσω στο έργο του Θεού. Με αγάπη Χριστού,

Σ.Λ.  |  Σέρρες

 

Αγαπημένα μου αδέλφια, σας χαιρετώ στο ένδοξο Όνομα του Κυρίου μας! Σας εύχομαι να είστε ευλογημένοι, με υγεία και κάθε ευημερία, γιατί όταν ευημερείς δύνασαι και να βοηθάς. Σας ευχαριστώ θερμά για το περιοδικό, αυτό το ευλογημένο περιοδικό που εκδίδετε με τόσο κόπο και αγάπη. Η ευλογία του Θεού να γεμίζει τις καρδιές σας ώστε να συνεχίζετε να δίνετε σε όλους εμάς πνευματική τροφή. Αυτό το περιοδικό με βοήθησε πάρα πολύ, με την ποικιλία της ύλης του, με την ενθάρρυνση, να παίρνει την απογοήτευση, να δίνει δύναμη για ζωή, για αγάπη, για συγχωρητικότητα, υπομονή, πραότητα…

Διαμέσου του περιοδικού σας, άνοιξαν πιο πολύ τα πνευματικά μάτια μου στο να καταλαβαίνω τον Άγιο Λόγο του Θεού! Σας ευχαριστώ θερμά για όλα. Με αγάπη Χριστού,

Π.Π.  |  Αυστραλία

 

Αγαπητά μου αδέλφια εν Χριστώ, χαίρετε! Διαβάζω με λαχτάρα τη «Μάχαιρα του Πνεύματος», και όχι μόνο μια φορά, και τη δίνω και σε γνωστούς και φίλους – οι περισσότεροι άπιστοι – με την ελπίδα τα λόγια του Κυρίου μας να εισχωρήσουν στις σκληρές καρδιές τους. Να είστε ευλογημένοι για το έργο που κάνετε! Σας στέλνω την εισφορά μου. Σας χαιρετώ με αγάπη Χριστού,

Κ.Α.  |  Αττική

 

Αγαπητά μας αδέλφια, σας στέλνουμε την αγάπη μας και σας ευχαριστούμε για το ευλογημένο περιοδικό που μας στέλνετε. Ο Χριστός να σας δίνει δύναμη και σοφία για να συνεχίζετε το έργο σας που σας έχει ανατεθεί από Εκείνον. Σας στέλνουμε τη συνδρομή μας και να είστε ευλογημένοι. Με αγάπη Χριστου,

Τ.Β.  |  Χίος

 

Αγαπητά μου αδέλφια, ο Κύριος να σας ευλογεί πλούσια. Το περιοδικό σας με αγγίζει τόσο πολύ που πριν το δώσω το διαβάζω δύο και τρεις φορές! Ευχαριστώ για το γράμμα που μου στείλατε. Παρακαλώ ο Κύριος να σας προστατευει από τον εχθρό της ψυχής μας. Σας στέλνω τη συνδρομή μου και σας ευχαριστώ. Προσεύχομαι ο Κύριος να αυξάνει το έργο σας και να είστε πάντα καλά. Με αγάπη Χριστού,

Σ.Δ.  |  Αθήνα

 

Αγαπητά μας αδέλφια Μιχαλάκη και Δήμητρα, χαίρετε. Ο Κύριος να σας ευλογεί. Εκφράζουμε και πάλι τη χαρά μας για το θαυμάσιο περιοδικό το οποίο είναι πολύ ευλογημένο. Αυτό αποτελεί τη γενική έκφραση από όλους μας τους αναγνώστες του περιοδικού που πάντοτε το περιμένουμε. Εσωκλείω την προσφορά μας. Με αγάπη Χριστού,

Α.Μ.  |  Αυστραλία

 

Σας χαιρετώ με την αγάπη του Κυρίου Ιησού Χριστού. Αγαπητέ αδελφέ Μιχαλάκη και Δήμητρα Πουλλαίδη, πέρασε ένας χρόνος ακόμη και το περιοδικό σας μας ευλόγησε και πιστεύω ευλόγησε πολλούς. Έτσι να σας δίνει κι άλλες ευλογίες ο Κύριος για να μας ευλογείτε. Με τιμή και εκτίμηση,

Α.Θ.  |  Σέρρες

 

Αγαπητά εν Χριστώ αδέλφια, σας χαιρετώ στο Όνομα του Κύρίου μας Ιησού Χριστού. Ο Κύριος μας να είναι πάντοτε μαζί σας και να αυξάνει το έργο που κάνετε, να σας ενδυναμώνει και σωματικά και πνευματικά και να σας χρησιμοποιά για την επέκταση της Βασιλείας Του σώζοντας πολλές ψυχές. Σας στέλνω τη συνδρομή μου. Με αγάπη Χριστού,

Ε.Χ.  |  Λαμία

 

Στα αγαπημένα μας αδέλφια Μιχαλάκη και Δήμητρα, ευχόμαστε ο Κύριος μας να σας φυλάει πάντοτε από κάθε κακό διότι είσαστε πολύτιμα πρόσωπα σε μας και στον Κλύριο μας για το πολύτιμο περιοδικόπου λαμβάνουμε και που όλους μας ανακουφίζει. Σας ευχαριστούμε και σας ευγνωμονούμε. Με όλη μας την αγάπη,

Ε.Π.  |  Αμερική

 

Ευχαριστώ πάρα πολύ, αδελφέ Μιχαλάκη, για το περιοδικό. Ο Θεός να σας ευλογεί πλούσια σε αυτό το θαυμάσιο έργο που κάνετε. Μας ευλογάτε πάντοτε!

Μ.Α.  |  Λευκωσία

 

Αδελφέ Μιχαλάκη, στο περιοδικό Η ΜΑΧΑΙΡΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ η δουλειά που κάνετε είναι εκπληκτικά εξαιρετική και κατά τη γνώμη μου το περιοδικό κατέχει την πρώτη θέση σε ποιότητα. Εύχομαι ο Κύριος Ιησούς να σας δίνει δύναμη να συνεχίζετε την ευλογημένη αυτή διακονία σας. Με αγάπη,

Α.Τ.  |  Αθήνα

 

Αγαπητοί αδελφοί εν Χριστώ, χαίρετε. Σας στέλνω τη συνεισφορά μου για το περιοδικό. Είναι πολύ ωραίο. Το διαβάζω και το περιμένω με αγωνία να έρθει. Το δίνω και το διαβάζουν και άλλοι για να ευλογηθούν. Ο Κύριος να ευλογήσει το έργο σας και εσάς.
Με πολλή αγάπη,

Ε.Κ. | Αγγλία

 

Αγαπητά μου αδέλφια, καλή χρονιά. Ευλογημένοι να είσαστε στο έργο σας. Λαμβάνω το περιοδικό και ευλογούμαι. Το δίνω και σε άλλους για τη χάρη του Κυρίου.
Με πολλή αγάπη,

Α.Μ. | Αθήνα

 

Καλή και ευλογημένη η νέα χρονιά! Κουράγιο, δύναμη και υπομονή να συνεχίσετε τον σταυρικό και ανηφορικό δρόμο του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, τον απάγοντα, με σιγουριά, στις Ουράνιες Αυτού Μονές!
Με πολλή την εν Χριστώ αγάπη,

Α.Κ. | Κως

 

Αγαπητά μας αδέλφια εν Χριστώ, η ελπίδα μας είναι ο Χριστός που είναι αγάπη, κι αυτή την αγάπη Του διαρκώς εκδηλώνει στον άνθρωπο για να μας μάθει να αγαπάμε κι εμείς πραγματικά τον Ίδιο και τον κάθε άνθρωπο. Ας κυλήσει ο χρόνος με την αγάπη Του, τη χαρά Του και την αισιοδοξία ότι όλα είναι στα χέρια Του. Ευχόμαστε καρποφορία εν Κυρίω για το περιοδικό σας.
Με αγάπη,

Μ.Ψ. | Αθήνα

 

Αγαπητέ Μιχαλάκη, χαίρετε με τη σύζυγο σου και τα τέκνα σας. Σας εύχομαι το νέο έτος να περάσει με υγεία και χαρά. Πήρα το περιοδικό που έστειλες και ακόμη να το διαβάσω όλο. Πολύ με συγκίνησε και όπως βλέπω την κατάσταση που ζούμε, γρήγορα θα μας τιμωρήσει ο Θεός, εάν δεν μετανοήσουμε! Ό,τι γράφεις είναι όλα σωστά. Σου στέλνω την εισφορά μου για το περιοδικό και εύχομαι ο Θεός να σου δίνει δύναμη.
Με αγάπη,

Π.Χ. | Αμερική

 

Αγαπητά μου αδέλφια, σας χαιρετώ στο Όνομα του Κυρίου μας. Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά για την πιστότητα σας να με ευλογήτε με το περιοδικό. Ο Κύριος να σας χαρίσει κάθε αγάπη και επιθυμία της καρδιάς σας.
Με αγάπη Χριστού,

Μ.Κ. | Ρόδος

 

Αγαπητά μου αδέλφια Μιχαλάκη και Δήμητρα, ευχαριστώ τον Θεό για τις ευλογίες που μας έχει δώσει μέσω του Ιησού Χριστού. Είναι καλός ο Θεός και μας αγαπά. Ο Θεός να σας ενδυναμώνει στο θαυμάσιο έργο που κάνετε για τον Κύριο, να μεταδίδετε τον Λόγο Του και τα θαύματα που κάνει. Είναι τόσο Καλός. Αυτός ο σπόρος που σπέρνετε να επιστρέψει σε σας εκατονταπλάσια!
Με αγάπη,

Ι.Σ. | Καναδάς

 

Αγαπητά μου αδέλφια εν Κυρίω, σας χαιρετώ με την αγάπη του Κυρίου μας και σας εύχομαι η νέα χρονιά να είναι με υγεία και καρποφορία, καθώς το έργο σας, μέσα από το περιοδικό, είναι μεγάλο και θαυμαστό. Κάθε φορά που λαμβάνω το περιοδικό κάτι υπέροχο γίνεται μέσα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ πολύ και προσεύχομαι ο Κύριος μας να σας καλύπτει τις ανάγκες σας κατά τον πλούτο Του εν δόξη διά του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Εσωκλείω τη συνδρομή μου για το περιοδικό και σας ευχαριστώ. Με αγάπη Κυρίου,

Δ.Τ. | Αθήνα

 

Αγαπητέ αδελφέ Μιχαλάκη, είμαι ποιμένας στην Θεσσαλονίκη. Πρόσφατα μια αδελφή μου έφερε ένα περιοδικό «η Μάχαιρα του Πνεύματος» και μου ζήτησε ότι θέλει να το προμηθευτεί. Διαβάζοντας το περιοδικό και βλέποντας το έργο που κάνεις αισθάνθηκα χαρά και συγκινήθηκα! Περιμένω νέα σου και, επίσης, τη διαδικασία ώστε να εξυπηρετηθεί η αδελφή που ανάφερα για να διαβάζει το περιοδικό. Ο Θεός να ευλογεί τη διακονία σου.  

Γ.Π. | Θεσσαλονίκη

 

Αγαπητέ Μιχαλάκη, ο Κύριος μας να ευλογήσει ακόμη περισσότερο τη διακονία σου και το Ευαγγέλιο της Χάρης να έχει μεγάλη επίδραση σ’ αυτούς που το ακούουν και το διαβάζουν! Σε παρακαλώ να προσευχηθείς για την οικογένεια μου και για μια καλή δουλειά για μένα. Ο Θεός να ευλογεί πλούσια αυτούς που έχουν ανάγκη και η δόξα Του να φανερωθεί ανάμεσα μας για να Τον δοξάζουμε και να Τον υμνούμε ακόμη περισσότερο.

Γ.Π. | Λάρνακα

 

Αγαπητά μου αδέλφια Μιχαλάκη και Δήμητρα, εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και Ευλογημένος ο Νέος Χρόνος. Είθε ο Θεός μέσω του Ιησού Χριστού και να σας κάνει καρποφόρους σε κάθε έργο αγαθό και να δοξασθεί το Όνομα του Παντοδύναμου στην Κύπρο και σε όλο τον κόσμο. Με αγάπη,

Ε.Α. | Καναδάς

 

Αγαπητοί Μιχαλάκη και Δήμητρα, χτες έλαβα το περιοδικό σας και διάβασα ήδη αρκετά άρθρα του καθώς και μια αληθινή ιστορία που βρίσκεται προς το τέλος. Είναι θαυμάσιο το τι κάνει ο Κύριος μας με το περιοδικό! Είμαι σίγουρη ότι πολλών ανθρώπων η πίστη τους θα ενδυναμωθεί! Μου άρεσε ιδιαίτερα το άρθρο για τα Χριστούγεννα και το μήνυμα σου που προειδοποιείς τους ανθρώπους για το τι τους περιμένει αυτές τις έσχατες μέρες, εάν δεν μετανοήσουν. Θα το φωτοτυπίσω και να το δώσω σε πολλούς. Ο Θεός να σας ενδυναμώνει φυσικά και πνευματικά και να συνεχίζει να σας χρησιμοποιεί για τη δόξα Του και να προμηθεύει κάθε σας ανάγκη με αφθονία. Με την αγάπη Του,

Ι.Σ. | Καναδάς

 

Σας αποστέλλω τη συνδρομή μου, ευχόμενος καλή, ευλογημένη και με υγεία νέα χρονιά. Με εκτίμηση,

Α.Κ. | Κως

 

Ο Κύριος μας να είναι μαζί σας και να αυξάνει το έργο που κάνετε. Σας στέλλω τη συνδρομή μου. Με αγάπη,

Μ.Σ. | Ρόδος

 

Σας χαιρετώ με την αγάπη του Κυρίου μας. Εύχομαι να υγιαίνετε.
Θέλω να σας ευχαριστήσω για την αποστολή του περιοδικού σας που πραγματικά επιμελείστε με τόση αγάπη και φροντίδα ώστε ο Κύριος να αγγίξει τις καρδιές μας. Βλέπετε, όταν εμείς ζούμε στον Κύριο τότε κι Αυτός ακτινοβολεί γύρω μας με κάθε τρόπο.

Α.Θ. | Αθήνα

 

Σας χαιρετώ στο ένδοξο όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.
Ο Κύριος μας πραγματικά σας χρησιμοποιεί στην πνευματική μου πορεία μέσω του περιοδικού, για να μου φανερώνει αλήθειες Του που είναι κλειδιά, να μου ανοίγει το πνεύμα μου, να αλλάζει το νου μου, και να μαθαίνω να περπατώ, μέσα από την πίστη, ώστε να έχω νίκες, θεαματικές απαντήσεις, ευλογημένες εμπειρίες της παρουσίας του Πνεύματος του Κυρίου μας, απελευθερώσεις, που ευγνωμονώ τον Κύριο μας και εσάς που μας βοηθάτε έμπρακτα να εφαρμόζουμε το Λόγο Του στη ζωή μας.

Σας ευχαριστώ πολύ και προσεύχομαι ο Σωτήρας μας να σας αποκαλύπτει τις ανάγκες του λαού Του, ώστε να μας δίνετε ακριβείς πληροφορίες πάνω στο Άγιο Θέλημα Του, και με τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος Του να βαδίζουμε όλοι για τον ουρανό, ώστε όλοι μαζί να βρεθούμε ενωμένοι και να απολαμβάνουμε πλούσια την ένδοξη Βασιλεία Του.

Δ.Ν. | Θεσσαλονίκη

 

Αγαπητοί αδελφοί, χαίρετε. Σας εσωκλείω τη συνδρομή μου, καθώς και μιας νέας ψυχής που σας γράφω τη διεύθυνση. Εύχομαι κάθε ευλογία για το θεάρεστο έργο σας. Με αγάπη Κυρίου,

Α.Β.  |  Αθήνα

 

Αγαπητά μας αδέλφια, σας χαιρετώ στο όνομα του Ιησού Χριστού του Κυρίου μας. Σας εύχομαι να είστε όλοι καλά και ο Κύριος να σας δίνει κατά τις ανάγκες σας πλούσια. Σας ευχαριστώ για το περιοδικό. Είναι πάρα πολύ οικοδομητικό, σαν μια όαση μέσα στην έρημο! Να είστε ευλογημένοι. Σας ευχαριστώ πολύ. Με αγάπη Χριστού,

Σ. Λ.  |  Σέρρες

 

Αγαπητοί αδελφοί Μιχαλάκη και Δήμητρα, έλαβα το περιοδικό και όπως πάντα προτού το διαβάσω ολόκληρο, άρχισα να φωτοτυπώ διάφορα άρθρα του και να τα συμμερίζομαι με τον κόσμο. Ιδιαίτερα το μήνυμα για το χάραγμα του θηρίου είναι τόσο επίκαιρο που το έκανα αρκετές φωτοτυπίες, μαζί με το μήνυμα επάνω στην προσευχή. Τα άλλα άρθρα θα τα κάνω φωτοτυπίες πιο ύστερα, καθότι όλα είναι πολύ καλό υλικό!

Ευχαριστώ τον Θεό για σένα και τη σύζυγο σου για τη σκληρή δουλειά. Βλέπω ακόμη μια φορά τι μπορεί να κάνει η ενότητα. Σας έστειλα ήδη το δώρο μου και ευχαριστώ τον Κύριο που θα σας ευλογήσει ακόμη περισσότερο και σας και την οικογένεια σας και θα ικανοποιήσει όλες σας τις ανάγκες. Στην υπηρεσία Του,

Ι.Σ.  |  Τορόντο

 

Η οικογένεια μου και εγώ προσωπικά σας ευχαριστούμε για το θαυμάσιο περιοδικό που μας στέλλετε και ευχόμαστε ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός να σας ευλογεί πλούσια πνευματικά και υλικά, τόσο εσένα Μιχαλάκη-Δήμητρα και όλη την υπόλοιπη οικογένεια σας. Με αγάπη Ιησού Χριστού,

Ι.Π.  |  Αθήνα

 

Αγαπητά μας αδέλφια, ευχόμαστε να έχετε ευλογημένο Πάσχα και κάθε ευλογία στο έργο του Κυρίου. Εσωκλείω τη συνδρομή μας για το περιοδικό μας. Με αγάπη Χριστού,

Α.Μ.  |  Αυστραλία

 

Αγαπητά μου αδέλφια εν Κυρίω Μιχαλάκη και Δήμητρα, σας ευχαριστώ για το περιοδικό που μου στέλνετε και που τόσο γεμίζει την καρδιά μου. Προσεύχομαι να γίνεται ευλογία στα πέρατα της γης σε κάθε πολύτιμη ψυχούλα, καθώς ο Λόγος του Θεού μάς αναπαύει, μας ενθαρρύνει, μας δυναμώνει και έτσι προχωράμε από Νίκη σε Νίκη και από Δόξα σε Δόξα.

Ο Κύριος, αγαπητά μου αδέλφια, να σας διαφυλάττει πλήρως και να σας χρησιμοποιεί για να υψώνεται και να δοξάζεται το Άγιο Όνομα του Ιησού Χριστού του Σωτήρα μας. Εσωκλείω την προσφορά μου για το περιοδικό και σας ευχαριστώ. Με αγάπη Κυρίου,

Δ.Τ.  |  Αθήνα

 

Αγαπητά μας εν Χριστώ αδέλφια Μιχαλάκη, Δήμητρα και όλη η οικογένεια να έχετε πάντοτε υγεία πνευματική και σωματική. «Η δύναμη μας είναι ο Κύριος, η πέτρα, ο βράχος και το φρούριο μας».

Πολλά δεινά συμβαίνουν γύρω μας αλλά τη χαρά και την ειρήνη του Κυρίου δεν μπορεί κανείς να μας την πάρει. Άλλη μια φορά θα σας πούμε τι χαρά μας δίνει το περιοδικό, γιατί μέσα στις σελίδες του φαίνεται ο Θεός της αγάπης, της νίκης, της χαράς και της παρηγοριάς! Ευχόμαστε να σας φωτίζει ο Θεός στην επιλογή των άρθρων και να ευλογεί το περιοδικό και εσάς που κοπιάζετε. Σας χαιρετούμε με όλη μας την αγάπη,

Μ.Ψ.  |  Αθήνα